Det er i designernes verden blevet en stor mode at gå med caps, specielt New Era caps. Før i tiden var kasketten kun brugt som en praktisk ting, til at skygge for solen så du f.eks kunne arbejde bedre på at lave udendørs designs og billeder. Det er selvfølgelig en rigtig god ting at have en cap på til at skygge imens du arbejder, men det er da smart at gøre den stilet og mere designer agtigt.

Der findes mange typer caps, både i form, farve og stil. Du kan blandt andet hos New Era få sportscappen hvor der er logo skraveret i kasketten. Du kan få den mere designer prægede kasket der er lavet for at udsmykke hovedet. Det er blevet en accessories ligesom alt andet som er til for at gøre dit udseende mere flot og spændende.

Du skal ikke tænke at en cap er en cap der har en bue for enden og hvor det kun er farven der ændre sig. Du skal heller ikke tro at det kun er i hiphop kulturen at fyre går med caps for at se bedre ud. Du kan f.eks se en forretningsmand gå med en flot designer kasket på en solrig dag eller en casual fyr der shiner sit ydre mere op med en simpelt og afslappet New Era cap.

Iceheart-design råder dig til at gå ind på hjemmesider der har et stort udvalg af New Era caps. Her kan du så se hvilke typer kasketter der passer dig. Men husk på at der findes caps til enhver tøjstil, humør og formål. Et andet godt råd vi kan give dig med på vejen er at gå ind og surfe rundt på nettet. Her ser du kendisser og personer du er meget fascineret af rent design og udseendes mæssigt. Disse personer tænker meget om hvad de har på, og du kan derfor få en god inspiration til at vide hvilken New Era cap der passer til hvad.